Talentontwikkeling

De komende jaren gaat de situatie op de arbeidsmarkt enorm veranderen. Het potentieel aan arbeidskrachten zal kleiner worden en er zal sprake zijn van personeelsschaarste.

De schaarste op de arbeidsmarkt leidt tot de noodzaak voor organisaties om nieuwe strategieƫn te bedenken. Enerzijds zullen organisaties op zoek moeten gaan naar een nieuw potentieel aan werknemers. Bijvoorbeeld door zich actief te gaan richten op een groep in de maatschappij die nu nog is ondervertegenwoordigd op de arbeidsmarkt.

Anderzijds zullen organisaties het werken aantrekkelijker moeten maken voor medewerkers om te komen werken en om er te blijven: boeien en binden. Talentontwikkeling is hiertoe een zeer geschikt instrument. Het maakt van uw organisatie een aantrekkelijke werkgever

Elkerlijk zet talentontwikkeling in om het maximale rendement te halen uit de talenten van medewerkers.Ā Elkerlijk heeft programma’s ontwikkeld om uw organisatie te begeleiden bij het ontdekken en aantrekken van nieuwe talenten.voor het ontdekken, aantrekken, en ontwikkelen van talent voor uw organisatie.

Heb je een vraag of een opmerking?

(verplicht)
(verplicht)
Rubrieken

Meest doorgestuurd