U leest...

Nieuws

AAN HET WERK LEREN de nieuwe opleidingsmethode en van Elkerlijk

Het werkplek leren staat al verschillende jaren vol in de aandacht bij organisaties die leren en ontwikkelen serieus nemen. Elkerlijk begeleidt een aantal organisaties bij de professionalisering van het werkplekleren. Elkerlijk richt zich daarbij op het opleiden en ontwikkelen van werkplekdocenten, werkplekbegeleiders, werkplektrainers, mentoren, beoordelaars en assessoren.

Een veel gebruikt model bij het professionaliseren van het werkplekleren is het 70-20-10 model van Charles Jennings. Wat het model laat zien is dat het grootste deel van het leren plaatsvindt op de werkplek. Om de kracht van leren op de werkplek optimaal te benutten presenteert Elkerlijk AAN HET WERK LEREN.

AAN HET WERK LEREN houdt in dat het leren binnen een ontwikkeltraject volledig op en rondom de werkplek plaatsvindt. De nadruk van deze actieve en praktijkgerichte leervorm ligt volledig op het optimale rendement in de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

AAN HET WERK LEREN modules beginnen met een inwerksessie. Vervolgens gaan de deelnemers aan de slag waarbij deĀ begeleiders van Elkerlijk on-the-job trainen en coachen. In verschillende uitwerksessies wordt teruggeblikt, gereflecteerd, resultaten benoemd en afspraken gemaakt over nog niet gerealiseerde doelstellingen. Hierbij bieden de trainers en coachesĀ van Elkerlijk specifieke en aanvullende begeleiding.

Interesse wat AAN HET WERK LEREN voor uw organisatie(-ontwikkeling) zou kunnen betekenen?

(verplicht)
(verplicht)
Discussie

Geen reacties for “AAN HET WERK LEREN de nieuwe opleidingsmethode en van Elkerlijk”

Schrijf een reactie

Rubrieken

Meest doorgestuurd