U leest...

Nieuws

Ondernemer voor de klas en op TV

Afgelopen dinsdag 9 februari heeft Simon Ponten voor de leerlingen van groep 8 van de basisschool NSV2 een les verzorgd in ondernemen. Het doel van deze les was om de leerlingen aspecten van het ondernemen te laten ervaren. De leerlingen moesten dus zelf aan het werk om de ondernemer in zichzelf te ontdekken.

TV Nijmegen heeft opnames gemaakt van deze les en heeft Simon na afloop geïnterviewd. Klik hier om de opnames te bekijken. Klik vervolgens op de grijze tijdbalk direct onder het beeld op 08:56.

De les van Simon maakt onderdeel uit van het project ‘Ondernemer voor de klas’, dat werd georganiseerd door zeven studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). De opdrachtgever voor deze zeven studenten is het platform Gelderland Onderneemt (GO!). GO! is een initiatief van de Radboud Universiteit Nijmegen(RU), de Arnhemse Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ en de HAN.

Discussie

4 reacties for “Ondernemer voor de klas en op TV”

 1. allereerst gefeliciteerd met je mooie website

  dan het nieuwsitem:
  de nadruk op het feit dat je als ondernemer datgene doet wat je leuk vindt
  – sterk hoor

  veel plezier met je vrije zaterdag, vrouw en kinders

  Geschreven door Emiel | februari 13, 2010, 13:12
 2. Staat je goed, zo voor groep 8. Wat een leuk initiatief. Mooi hoe je de nadruk legt op het ondernemerschap dat al (latent) aanwezig is.

  Geschreven door Marina | februari 23, 2010, 16:14
 3. That’s great that we are able to get the business loans moreover, it opens up completely new opportunities.

  Geschreven door SusanBlanchard22 | september 1, 2010, 08:48
 4. In januari 2013 heb ik de cursus Leiderschap voor Facility Managers gevolgd bij Elkerlijk/FierFM. Ik ben enthousiast over de inhoud van de cursus en de afwisseling tussen het oefenen met praktijksituaties en kennis nemen van de theorie. Wat de cursus voor mij onderscheidend maakt van andere trainingen is de mogelijkheid van eigen inbreng op het programma (tijdens het programma) en de directe, maar ook open manier waarop er feedback gegeven wordt door jou Simon. Dank voor het delen van kennis en creeren van de mogelijkheid om in een groep praktijksituaties te oefenen. groeten Petra

  Geschreven door Petra Zomer | februari 20, 2013, 07:45

Schrijf een reactie

Rubrieken

Meest doorgestuurd