Partners

Elkerlijk opereert in een netwerk van professionals en specialisten. Alle professionals die voor Elkerlijk werken zijn integer en betrouwbaar. Zij werken volgens een persoonsgerichte aanpak die gebaseerd is op een professionele, oprechte belangstelling.

De professionals en specialisten die voor Elkerlijk werken zijn tenminste al enige jaren werkzaam als zelfstandig professional. Zij hebben hun sporen verdiend in hun vakgebied.

Chenta
Chenta richt zich door middel van leiderschapsontwikkeling en management development op organisatieontwikkeling. Chenta en Elkerlijk zijn partners in organisatieontwikkeling. Samen vormen Chenta en Elkerlijk het aanspreekpunt voor organisaties met ambitie in de regio Zuid- en Oost-Nederland.

Fier.fm
Fier.fm biedt facilitaire organisaties strategisch facilitair advies. Samen met Fier.fm ontwikkelt en verzorgt Elkerlijk cursussen voor facilitair specialisten en facility managers.

HAN Opleidingskunde
Elkerlijk verzorgt op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) onderwijs in de vakken Training en Coaching.

Lisette Roobol Haptonomie
Lisette Roobol Haptonomie en Elkerlijk ontwikkelen trainingen en workshops voor lichaam en geest.

Just outside
Just outside en Elkerlijk ontwikkelen en verzorgen samen opleidingen en trainingen op het gebied van Interculturele Communicatie.

Mulder Projectmanagement
De missie van Mulder Projectmanagement is het vergroten van het projectsucces door het versterken van de kracht van de projectmanager als mens. Mulder Projectmanagement en Elkerlijk ontwikkelen en verzorgen samen opleidingen en trainingen Value-based Projectmanagement.

Pesten.nl
De stichting Pesten.nl heeft tot doel om pestgedrag te verminderen. Elkerlijk ondersteunt daarbij in het ontwikkelen van trainingen en het geven van advies.

Radboud universiteit
Harold Bekkering, hoogleraar cognitieve psychologie aan de Radboud universiteit is de partner van Elkerlijk in het begeleiden van onderwijsorganisaties en het verzorgen van docentprofessionaliseringstrajecten.

Targetfocus
Targetfocus begeleidt jongeren bij het maken van een studiekeuze en volwassenen bij het maken van loopbaankeuzes en andere keuzes in het leven. Targetfocus en Elkerlijk werken samen om mensen hun doelen te laten realiseren.

Verbeeldingskr8
Marina Noordegraaf verstaat de kunst van het verbeelden. Op een mooie manier geeft Marina zo betekenis aan zaken, waardoor mensen en organisaties tot nieuwe inzichten komen.Rubrieken

Meest doorgestuurd