Management-Expeditie

Elkerlijk organiseert elk jaar een meerdaagse Management-Expeditie voor professionals en leidinggevenden. De Management-Expeditie wordt geheel verzorgd aangeboden op een landgoed in bella Italia.
In een inspirerende leeromgeving werkt u onder persoonlijke begeleiding aan het verbeteren van uw vaardigheden op het gebied van beïnvloeding, creativiteit en persoonlijk leiderschap. Het doel is om de innovatieve waarde van uw performance binnen uw eigen organisatie te vergroten. U start de Management-Expeditie met de analyse van een praktijkgerichte casus uit uw eigen organisatie. Tijdens de analyse van deze casus maakt u kennis met verschillende creatieve werkvormen. Hierna gaat u aan de slag met een verdiepende analyse van uw persoonlijkheid. In een projectteam werkt u samen om ter plaatse uitdagende teamopdrachten tot een goed einde te brengen. U wordt geconfronteerd met culturele verschillen in contact maken en onderhandelen. U wordt uitgedaagd om creatieve en innovatieve oplossingen te bedenken en uit te voeren. Na afloop reflecteert u op uw persoonlijk functioneren. U maakt vervolgens de vertaalslag naar uw praktijkgerichte casus. Ten slotte stelt u een actieplan op waarmee u uw creatieve en innovatieve kracht kunt vergroten voor uw organisatie. U krijgt gedurende het gehele traject persoonlijke begeleiding in de vorm van feedback, beoordelingen en coaching. De Management-Expeditie wordt u geheel verzorgd aangeboden. Het enige dat u zelf dient te regelen is het vervoer naar het landgoed in Italië en terug naar huis.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Simon Ponten via 024-3006179 of info@elkerlijk.nl